Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγνωστών της, προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της από 15 Ιουνίου, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων, σύμφωνα με το παρακάτω πλαίσιο.
 
Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:30 και μόνο κατόπιν ραντεβού (στο τηλέφωνο 210-9469631 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση lib@eef.edu.gr)
 
Μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία COVID-19

  1. Η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου συνεχίζει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της εξ αποστάσεως. Σχετικά με το δανεισμό υλικού, οι χρήστες θα εξυπηρετούνται με την διαδικασία της προγραμματισμένης δια ζώσης συνάντησης (ραντεβού) στο παραπάνω τηλέφωνο/mail. Στην παρούσα χρονική περίοδο, προτιμάται, το κοινό να εξυπηρετείται από τις/τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης στην είσοδο του Ιδρύματος. Για τον λόγο αυτόν και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε τους αναγνώστες μας που θα χρειαστούν βιβλία προς δανεισμό, να τα έχουν επιλέξει πριν από την επικοινωνία τους για ραντεβού.
  2. Για τη διευκόλυνσή σας, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να αναζητείτε τα βιβλία που επιθυμείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και βεβαίως το προσωπικό, όπως πάντα, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.
  3. Για τα αιτήματα εγγραφής νέου μέλους, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει σχετικό έντυπο, μέσω email από τη Βιβλιοθήκη, το οποίο πρέπει να συμπληρώνει, να υπογράφει και να αποστέλλει ηλεκτρονικά.
  4. Τους κανόνες Δανεισμού υλικού της Βιβλιοθήκης μπορείτε να βρείτε στην ειδική ενότητα του κανονισμού λειτουργίας της εδώ. 
  5. Παραμένουν κλειστά για το κοινό: χρήση του αναγνωστηρίου, των υπολογιστών, των φωτοτυπικών – εκτυπωτικών μηχανημάτων και τα βιβλιοστάσια.

β