Το Ίδρυμα Ευγενίδου αφιερώνει τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής (ώρες 13:00 έως 17:15), στις Φυσικές Επιστήμες, τον Προγραμματισμό, την Ρομποτική και την Αστρονομία και σας προτείνει να ανακαλύψετε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει».

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Ελάτε να ανακαλύψουμε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει», που θα πραγματοποιείται από 22 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου 2019, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις έξι εντυπωσιακές ψηφιακές παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου και παράλληλα μία από τις δραστηριότητες του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου με ειδική μειωμένη τιμή 3 € για κάθε μία, εφόσον αγοράσετε και τα δύο εισιτήρια ταυτόχρονα.

Σημειώστε ότι η προσφορά αυτή ισχύει ΜΟΝΟΝ για αγορές εισιτηρίων από το Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Τι πρέπει να κάνετε:

1. Φτάνετε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στο Φαληρικό Δέλτα το μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής (το μεσημέρι για εμάς ξεκινάει στις 13:00 και τελειώνει στις 17:15), από 22 Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2019.

2. Διαβάζετε το Πρόγραμμα Δράσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου.

3. Επιλέγετε μία από τις έξι εντυπωσιακές παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου (αυτές που προβάλλονται μεταξύ 13:30 και 16:30) «Το Κέντρο του Κόσμου», «Ζωή στο Σύμπαν», «Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος», «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη», «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας», «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» και «Μέλλον στο Διάστημα». Πατήστε πάνω στον τίτλο της κάθε προβολής για να δείτε τα τρέιλερ. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τους οδηγούς των παραστάσεων εδώ.

Οι παραστάσεις αυτές προσκαλούν το κοινό σε ένα εντυπωσιακό ταξίδι από τον πλανήτη μας ως τους μακρινούς γαλαξίες και τις εσχατιές του Σύμπαντος και παρουσιάζουν τρέχοντα επιστημονικά θέματα με έντονο ενδιαφέρον στον τεράστιο Θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, ενός από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πλανητάρια στον κόσμο!

4. Παράλληλα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα σύγχρονα διαδραστικά εκθέματα του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας, που καλύπτουν ευρύ φάσμα της Φυσικής (Μηχανική, Ηλεκτρομαγνητισμός, Ήχος, Φως, Ενέργεια, Σύμπαν), της Χημείας, της Βιολογίας, των Μαθηματικών, της Πληροφορικής και της Ρομποτικής και τα οποία αναπτύσσονται σε δύο ορόφους. Κάντε μία πρώτη περιήγηση στο χώρο, πατώντας εδώ.

5. Πηγαίνετε στο Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Αγοράζετε ταυτόχρονα και τα δύο εισιτήρια (ένα για το Πλανητάριο και ένα για το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας) με μειωμένο εισιτήριο 3 € ανά δράση!

6. Το ταξίδι σας ξεκινά από εδώ!

7. Μην καθυστερείτε! Και να θυμάστε ότι η προσφορά αυτή ισχύει ΜΟΝΟΝ για αγορές από το ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά εδώ το διαδραστικό πρόγραμμα δράσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου.

ιε