Επίσημη επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab, πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 η κ. Marie Royce, Assistant Secretary of State for Educational and Cultural Affairs.

Η κα Royce, συνοδευόταν από τους κ.κ. Jennifer Schueler, Cultural Attache US Embassy Athens, Bari Rogoff, Special Advisor και Matthew Bartlett, Director of Public Affairs and Strategic Communications καθώς κι από μέλη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, ξεναγήθηκε στο UTech Lab και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα προγράμματα που πραγματοποιούνται σ’ αυτό. Επίσης, παρακολούθησε την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε σε γονείς και μαθητές για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών/τριών FLEX του American Councils for International Education. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μίλησαν η κυρία Αναστασία Φράγκου, εκπρόσωπος του προγράμματος στην χώρα μας καθώς και ο κ. Joe Bilz, Μanager for Field Operation του American Counsils for International Education.

Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Ευγενίδου δημιούργησε το UTech Lab με την συνεργασία και την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για νέους/νέες, στοχευμένο στην σύγχρονη τεχνολογία και η συμμετοχή σε όλα τα οργανωμένα εργαστήριά του είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα εδώ.

 

**Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδας Δημητριάδης  - Ευγενίδης, με την κα Marie Royce, Assistant Secretary of State for Educational and Cultural Affairs

 

 

 

 

 

ιε