Συνεχίζουμε τις εξ αποστάσεως δράσεις μας μέχρι να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί και σε καλούμε να μπεις στον κόσμο της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας.

#Not_blocking …workshopping

Βγες από την απομόνωση, γίνε ευφάνταστος και δήλωσε συμμετοχή στα online εργαστήριά μας... πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ το θέμα του επόμενου tech άρθρου για την πιο cool εφαρμογή μετακίνησης για android ή software ή ακόμα και για την πιο πρωτότυπη 3D printed κατασκευή.

#Quiz…Science_is_everywhere…

Από κόσμους μικρούς έως απέραντους, από τον πυρήνα ενός κυττάρου στη γέφυρα ενός πλοίου και από το Διάστημα έως τους ωκεανούς, διάλεξε το quiz που σε ενδιαφέρει και κάνε ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση.

Κάνουμε τα #fake_news, #yesterday’s_news

…παρέχοντας πρόσβαση σε ελεύθερη και αξιόπιστη επιστημονική πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19.

Για εσένα που θέλεις να «αλλάξεις κανάλι» φέρνουμε στο σπίτι σου διάσημους επιστήμονες που δίνουν συναρπαστικές ομιλίες σε θέματα διαστημικής, τεχνητής νοημοσύνης, αστρονομίας, ναυτιλίας κ.ά.

Δραπετεύουμε μαζί σου σε άλλους γαλαξίες με τα βιβλία των πλανηταριακών παραστάσεων, ενώ με τις εκδόσεις μας συνεχίζουμε να σου παρέχουμε τεχνική, επαγγελματική και ναυτική εκπαίδευση.