ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title=

Οδηγός σχολικών επισκέψεων

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες Εκπαιδευτικοί,

Tην φετινή σχολική χρονιά το Ίδρυμα Ευγενίδου σάς καλωσορίζει με μία πληθώρα πολύ προσεκτικά σχεδιασμένων όσο και εντυπωσιακών πλανηταριακών παραστάσεων, εκθέσεων επιστήμης και τεχνολογίας, πειραμάτων και εργαστηρίων.

Οι δράσεις αυτές έχουν ως σκοπό να φέρουν τους νέους και τις νέες σε επαφή με την επιστήμη και την τεχνολογία και να εμφυσήσουν το ενδιαφέρον τους για ενασχόληση μ’ αυτές.

Η επίσκεψή σας μπορεί να συμπεριλάβει μία ή και περισσότερες δράσεις του Ιδρύματος Ευγενίδου, όπως αυτές αναπτύχθηκαν από: Το Ψηφιακό Πλανητάριο, την Βιβλιοθήκη, το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας (UTech Lab), αλλά και το Νέο εντυπωσιακό Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Στο αρχείο που επισυνάπτεται πιο κάτω θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε τον νέο διαδραστικό οδηγό με τις δράσεις του ΙΕ για την φετινή σχολική χρονιά. Παραμένουμε στην διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού το πρόγραμμα επίσκεψής σας.

Κρατήσεις σχολικών και άλλων ομάδων πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο 210 9469 641 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-16:30.

Αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε

Πρόγραμμα

Σχολικό έτος 2019 - 2020

ιε