ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - Ηλεκτρονική (Online) Έκδοση Εισιτηρίων
Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής (online) διάθεσης εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος Ευγενίδου (ΙΕ) συνεπάγεται την πλήρη γνώση και αποδοχή των παρόντων όρων, των όρων χρήσης της ιστοσελίδας, των γενικών όρων του ΙΕ και της πολιτικής απορρήτου-προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως αυτοί δημοσιοποιούνται/επικαιροποιούνται κάθε φορά στην ιστοσελίδα του ΙΕ και ισχύουν.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής (online) διάθεσης εισιτηρίων δημιουργήθηκε για να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, τις υποχρεώσεις σας, αλλά και τα δικαιώματά σας έναντι του ΙΕ. Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στους όρους ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων περιλαμβάνονται οι Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου, η πολιτική εισιτηρίων και η πολιτική απορρήτου που είναι αναρτημένες στον διαδυκτυακό τόπο www.eef.edu.gr. Κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται επιπλέον στους όρους που τυχόν αναγράφονται σε αυτό.

Ηλεκτρονική (Online) Έκδοση Εισιτηρίων – Τρόποι Πληρωμής – Νόμισμα Συναλλαγών
Η πληρωμή για τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του ΙΕ, γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής ή/και χρεωστικής κάρτας του χρήστη και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ευρώ (€, EUR). Το ΙΕ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρήστης δύναται να προβεί σε ηλεκτρονική (online) έκδοση εισιτηρίων μέσω του Διαδικτυακού Τόπου www.eef.edu.gr με τη χρήση: α) πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, American Express και Diners και β) του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Όροι χρήσης τoυ Διαδικτυακού Τόπου του ΙΕ
πολιτική εισιτηρίων
πολιτική απορρήτου

Επιβεβαίωση Αγοράς
Εάν δεν εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης της αγοράς μέσω της ιστοσελίδας μετά την αποστολή των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας ή, εάν προκύψει μήνυμα λάθους ή διακοπή της υπηρεσίας κατά την αποστολή των στοιχείων σας, είναι δική σας ευθύνη η επικοινωνία με το IΕ, προκειμένου να πληροφορηθείτε για το αν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας ή όχι. Το ΙΕ δεν αποδέχεται την ευθύνη για χρηματική ή άλλη απώλειά σας σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν λάβετε επιβεβαίωση της αγοράς σας και της πληρωμής σας.

Πολιτική παράδοσης εισιτηρίων, επιστροφών και ακυρώσεων
Η αποστολή των εισιτηρίων γίνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), την οποία έχετε δηλώσει κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς.

Κατά την άφιξή σας στο ΙΕ θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε εκτυπωμένο είτε μέσω της κινητής σας συσκευής το εισιτήριο που λάβατε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας, προκειμένου να το επιδείξετε στον αρμόδιο υπάλληλο.

Αποδεικτικό Ολοκλήρωσης Συναλλαγής
Ο πελάτης μπορεί να εκτυπώσει ή αποθηκεύσει το αποδεικτικό ολοκλήρωσης της χρηματικής συναλλαγής που του εμφανίζεται στην οθόνη, καθώς και να αποστείλει εικόνα ή ηλεκτρονικό αρχείο μορφής pdf αυτής της οθόνης. Το αποδεικτικό αυτό ΔΕΝ αποτελεί εισιτήριο εισόδου. Για την είσοδό σας στις δραστηριότητες του ΙΕ απαιτείται η προσκόμιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων
Πριν την αγορά των εισιτηρίων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ημέρα/ώρα/δρώμενο για την επίσκεψή σας, καθώς μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των εισιτηρίων σας μόνον υπό προϋποθέσεις:

Ειδικότερα:
- Για όλα τα δρώμενα της ζώνης κοινού (πλην των εργαστηρίων κοινού), οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι την ώρα έναρξης του δρώμενου και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

- Για τα εργαστήρια της ζώνης κοινού, οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι 48 ώρες πριν την ώρα έναρξης του δρώμενου και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

- Για τις σειρές εργαστηρίων της ζώνης κοινού, οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι 48 ώρες πριν την ώρα έναρξης της πρώτης συνεδρίας της σειράς και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Σε όλες τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση καρτών, τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη (κάρτα/αριθμός λογαριασμού) διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit Secure Sockets Layer (SSL).

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του Ιδρύματος Ευγενίδου διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το IΕ διατηρεί μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις του και για την αποστολή των εισιτηρίων/αποδείξεων είσπραξης έκδοσης εισιτηρίων. Αποδοχή όρων χρήσης κατά την συναλλαγή

Πριν τη μετάβαση στη σελίδα πληρωμής της Τράπεζας, ο πελάτης αποδέχεται τους παρόντες όρους, τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, την πολιτική απορρήτου και  την πολιτική εισιτηρίων.

Περιορισμός Ευθυνών
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΙΕ διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το ΙΕ δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση ή τη μη έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας τους, επιφυλάσσεται δε ως προς τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση, το ΙΕ θα φροντίσει με κάθε πρόσφορο τρόπο για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας των θέσεων. Το ΙΕ δεν φέρει ευθύνη ως προς ενδεχόμενη μη διαθεσιμότητα του συστήματος, ούτε εγγυάται την αδιάλειπτη, με ακρίβεια και χωρίς λάθη παροχή της υπηρεσίας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών προς τους χρήστες, το ΙΕ τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο με δεδομένα των χρηστών αποκλειστικά και μόνον όπου αυτό απαιτείται. Το Ίδρυμα Ευγενίδου διατηρεί μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις του και για την αποστολή των εισιτηρίων/αποδείξεων είσπραξης έκδοσης εισιτηρίων.

Με τη χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε ρητά την τήρηση και λειτουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τον παραπάνω σκοπό και συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτόν. Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου – Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δεν επιτρέπεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (βιντεοσκόπησης, μαγνητοφώνησης, φωτογράφισης του εργαστηρίου) από τους συμμετέχοντες με δικά τους μέσα.
Ειδικώς για τα προγράμματα που διεξάγονται στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου ισχύουν και τα εξής:

- Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.
- Οι συμμετέχοντες οφείλουν να φροντίζουν για τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το Ίδρυμα Ευγενίδου δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.
- Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.
- Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών στις εγκαταστάσεις του κτηρίου.
- Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία.
- Απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του κτηρίου.
- Το Ίδρυμα Ευγενίδου λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, προκειμένου να συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και οι αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο θα γίνονται με φειδώ. Οι φωτογραφίες που θα αναρτηθούν από το Ίδρυμα Ευγενίδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε λοιπά έντυπα του Ιδρύματος θα έχουν ληφθεί από απόσταση, ούτως ώστε να απεικονίζεται η δραστηριότητα και λιγότερο έως καθόλου τα πρόσωπα των παιδιών. Το Ίδρυμα Ευγενίδου ενημερώνει τους συμμετέχοντες με κάθε πρόσφορο μέσο αλλά και με την παρούσα ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση και λήψη φωτογραφιών κατά την διάρκεια του εργαστηρίου. Παρά την ανωτέρω απαγόρευση, σε περίπτωση βιντεοσκόπησης ή/και λήψης φωτογραφίας ή/και ανάρτησή της από το εργαστήριο από τρίτο συμμετέχοντα, το Ίδρυμα Ευγενίδου ουδεμία ευθύνη φέρει.
- Οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται από τον δηλούντα και διαβιβάζονται στο Ίδρυμα Ευγενίδου τουλάχιστον πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου και με ευθύνη του δηλούντος. Σε περίπτωση μη υποβολής της παρούσας αίτησης συμπληρωμένης, είναι αδύνατη η συμμετοχή σε εργαστήριο.

Δήλωση Απορρήτου/Παροχή συγκατάθεσης

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε: Για την συμμετοχή σας στο επιλεγμένο πρόγραμμα του Ιδρύματος Ευγενίδου παρέχετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), το ονοματεπώνυμο του ανήλικου παιδιού σας και την σχολική τάξη που παρακολουθεί.

Για ποιο σκοπό μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα: Το Ίδρυμα Ευγενίδου θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω δεδομένα σας για την συμμετοχή του ανηλίκου στο πρόγραμμα του Ιδρύματος Ευγενίδου, στο πλαίσιο και για την εκτέλεση των σκοπών του, αλλά και για στατιστικούς λόγους. Το Ίδρυμα Ευγενίδου διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία περιλαμβάνονται στην παρούσα.

Παροχή συγκατάθεσης: Με την υποβολή της παρούσας δήλωσης παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για τους ανωτέρω σκοπούς. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@eef.edu.gr. Το Ίδρυμα Ευγενίδου θα συνεχίσει να κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση: Τα ανωτέρω δεδομένα σας θα τηρηθούν στο αρχείο του Ιδρύματος Ευγενίδου και δεν θα αποσταλούν σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστούν εκτός Ελλάδος και θα διατηρούνται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας. Όμως, στο πλαίσιο εκτέλεσης του σκοπού του και εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών του και εφόσον τούτο απαιτηθεί αρμοδίως, το Ίδρυμα Ευγενίδου ενδέχεται να προβεί σε διαβιβάσεις, οι οποίες ίσως να περιέχουν και δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σε αρμόδιες Αρχές και Φορείς.

Τα δικαιώματά σας: Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε τα δικαιώματα που παρέχονται από την νομοθεσία, όπως το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) κ.λπ. Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας στα στοιχεία του Ιδρύματος που αναφέρονται αμέσως παραπάνω. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ίδρυμα Ευγενίδου στο info@eef.edu.gr.

Δήλωση Συναίνεσης
Η χρήση της Υπηρεσίας Έκδοσης Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συναίνεση του χρήστη να λαμβάνει με κάθε τεχνικό τρόπο (email, sms κ.ά.) μηνύματα σχετικά με την έκδοση του εισιτηρίου του.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Για την επικοινωνία σας μαζί μας παρακαλούμε απευθυνθείτε:

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο – Αθήνα, ΤΚ 17564
Τηλ. (+30) 210 9469642 και Κρατήσεις τηλ. (+30) 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 16:30),
e-mail: info@eef.edu.gr

Λοιπές Διατάξεις
Στον βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο και δεδομένης της φύσης και της έκτασης του Διαδικτύου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το ΙΕ δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών και περιεχομένων του www.eef.edu.gr, που επισκέπτεται με δική του πρωτοβουλία και έχοντας λάβει γνώση των σχετικών όρων.

Η χρήση των υπηρεσιών του www.eef.edu.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των σχετικών όρων αυτών.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης, η πολιτική εισιτηρίων, οι Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού τόπου, καθώς και η Πολιτική Απορρήτου-Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά με τους παρόντες υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Το ΙΕ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του Διαδικτυακού Τόπου, καθώς και όλων των όρων χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Σας παροτρύνουμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τυχόν επικαιροποιήσεις της παρούσας.