ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - Ηλεκτρονική (Online) Έκδοση Εισιτηρίων
Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής (online) διάθεσης εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος Ευγενίδου (ΙΕ) συνεπάγεται την πλήρη γνώση και αποδοχή των παρόντων όρων, των όρων χρήσης της ιστοσελίδας, των γενικών όρων του ΙΕ και της πολιτικής απορρήτου-προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως αυτοί δημοσιοποιούνται/επικαιροποιούνται κάθε φορά στην ιστοσελίδα του ΙΕ και ισχύουν.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής (online) διάθεσης εισιτηρίων δημιουργήθηκε για να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, τις υποχρεώσεις σας, αλλά και τα δικαιώματά σας έναντι του ΙΕ. Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στους όρους ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων περιλαμβάνονται οι Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου, η πολιτική εισιτηρίων και η πολιτική απορρήτου που είναι αναρτημένες στον διαδυκτυακό τόπο www.eef.edu.gr. Κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος/συμμετοχή σε πρόγραμμα και υπόκειται επιπλέον στους όρους που τυχόν αναγράφονται σε αυτό.

Ηλεκτρονική (Online) Έκδοση Εισιτηρίων – Τρόποι Πληρωμής – Νόμισμα Συναλλαγών
Η πληρωμή για τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του ΙΕ, γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής ή/και χρεωστικής κάρτας του χρήστη και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ευρώ (€, EUR). Το ΙΕ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρήστης δύναται να προβεί σε ηλεκτρονική (online) έκδοση εισιτηρίων μέσω του Διαδικτυακού Τόπου www.eef.edu.gr με τη χρήση: α) πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, American Express και Diners και β) του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Όροι χρήσης τoυ Διαδικτυακού Τόπου του ΙΕ
πολιτική εισιτηρίων
πολιτική απορρήτου

Επιβεβαίωση Αγοράς
Εάν δεν εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης της αγοράς μέσω της ιστοσελίδας μετά την αποστολή των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας ή, εάν προκύψει μήνυμα λάθους ή διακοπή της υπηρεσίας κατά την αποστολή των στοιχείων σας, είναι δική σας ευθύνη η επικοινωνία με το IΕ, προκειμένου να πληροφορηθείτε για το αν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας ή όχι. Το ΙΕ δεν αποδέχεται την ευθύνη για χρηματική ή άλλη απώλειά σας σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν λάβετε επιβεβαίωση της αγοράς σας και της πληρωμής σας.

Πολιτική παράδοσης εισιτηρίων, επιστροφών και ακυρώσεων
Η αποστολή των εισιτηρίων γίνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), την οποία έχετε δηλώσει κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς.

Κατά την άφιξή σας στο ΙΕ θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε εκτυπωμένο είτε μέσω της κινητής σας συσκευής το εισιτήριο που λάβατε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας, προκειμένου να το επιδείξετε στον αρμόδιο υπάλληλο.

Αποδεικτικό Ολοκλήρωσης Συναλλαγής
Ο πελάτης μπορεί να εκτυπώσει ή αποθηκεύσει το αποδεικτικό ολοκλήρωσης της χρηματικής συναλλαγής που του εμφανίζεται στην οθόνη, καθώς και να αποστείλει εικόνα ή ηλεκτρονικό αρχείο μορφής pdf αυτής της οθόνης. Το αποδεικτικό αυτό ΔΕΝ αποτελεί εισιτήριο εισόδου. Για την είσοδό σας στις δραστηριότητες του ΙΕ απαιτείται η προσκόμιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων
Πριν την αγορά των εισιτηρίων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ημέρα/ώρα/δρώμενο για την επίσκεψή σας, καθώς μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των εισιτηρίων σας μόνον υπό προϋποθέσεις:

Ειδικότερα:
- Για όλα τα δρώμενα της ζώνης κοινού (πλην των εργαστηρίων κοινού), οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι την ώρα έναρξης του δρώμενου και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

- Για τα εργαστήρια της ζώνης κοινού, οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι 48 ώρες πριν την ώρα έναρξης του δρώμενου και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

- Για τις σειρές εργαστηρίων της ζώνης κοινού, οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται μέχρι 48 ώρες πριν την ώρα έναρξης της πρώτης συνεδρίας της σειράς και πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο ταμείο του Ιδρύματος. Η επιστροφή των χρημάτων από τον ταμία γίνεται επί τόπου είτε με μετρητά, είτε με POS.

Για τα εργαστήρια και τις σειρές εργαστηρίων κοινού που διεξάγονται Online, η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά, δεν ακυρώνεται και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Σε όλες τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση καρτών, τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη (κάρτα/αριθμός λογαριασμού) διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit Secure Sockets Layer (SSL).

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του Ιδρύματος Ευγενίδου διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το IΕ διατηρεί μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις του και για την αποστολή των εισιτηρίων/αποδείξεων είσπραξης έκδοσης εισιτηρίων. Αποδοχή όρων χρήσης κατά την συναλλαγή

Πριν τη μετάβαση στη σελίδα πληρωμής της Τράπεζας, ο πελάτης αποδέχεται τους παρόντες όρους, τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, την πολιτική απορρήτου και  την πολιτική εισιτηρίων.

Περιορισμός Ευθυνών
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΙΕ διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το ΙΕ δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση ή τη μη έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας τους, επιφυλάσσεται δε ως προς τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση, το ΙΕ θα φροντίσει με κάθε πρόσφορο τρόπο για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας των θέσεων. Το ΙΕ δεν φέρει ευθύνη ως προς ενδεχόμενη μη διαθεσιμότητα του συστήματος, ούτε εγγυάται την αδιάλειπτη, με ακρίβεια και χωρίς λάθη παροχή της υπηρεσίας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών προς τους χρήστες, το ΙΕ τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο με δεδομένα των χρηστών αποκλειστικά και μόνον όπου αυτό απαιτείται. Το Ίδρυμα Ευγενίδου διατηρεί μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις του και για την αποστολή των εισιτηρίων/αποδείξεων είσπραξης έκδοσης εισιτηρίων.

Με τη χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε ρητά την τήρηση και λειτουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τον παραπάνω σκοπό και συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτόν. Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου – Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δήλωση Συναίνεσης
Η χρήση της Υπηρεσίας Έκδοσης Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συναίνεση του χρήστη να λαμβάνει με κάθε τεχνικό τρόπο (email, sms κ.ά.) μηνύματα σχετικά με την έκδοση του εισιτηρίου του.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Για την επικοινωνία σας μαζί μας παρακαλούμε απευθυνθείτε:

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο – Αθήνα, ΤΚ 17564
Τηλ. (+30) 210 9469642 και Κρατήσεις τηλ. (+30) 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 16:30),
e-mail: info@eef.edu.gr

Λοιπές Διατάξεις
Στον βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο και δεδομένης της φύσης και της έκτασης του Διαδικτύου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το ΙΕ δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών και περιεχομένων του www.eef.edu.gr, που επισκέπτεται με δική του πρωτοβουλία και έχοντας λάβει γνώση των σχετικών όρων.

Η χρήση των υπηρεσιών του www.eef.edu.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των σχετικών όρων αυτών.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης, η πολιτική εισιτηρίων, οι Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού τόπου, καθώς και η Πολιτική Απορρήτου-Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά με τους παρόντες υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Το ΙΕ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του Διαδικτυακού Τόπου, καθώς και όλων των όρων χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Σας παροτρύνουμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τυχόν επικαιροποιήσεις της παρούσας.