Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό και παρακολουθούμε προσεκτικά τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, όπως αυτές διαμορφώνονται. Ως εκ τούτου, το Caeleste Cafe θα αναστείλει τη λειτουργία του, μέχρι να ληφθούν περαιτέρω οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

Μέλημά μας είναι να παραμείνουμε όλοι μας, πελάτες και εργαζόμενοι, ασφαλείς και για αυτό λαμβάνουμε και θα λάβουμε όσα απαραίτητα μέτρα χρειαστούν, προκειμένου να ενισχύσουμε την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού.  

Ο ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος του και το αίθριο με το επιβλητικό γλυπτό «Anosis» του Κώστα Βαρώτσου, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον τόσο για στιγμές ξεκούρασης, όσο και επαγγελματικών συναντήσεων ή ακόμη και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή εργασία.  

Το Caeleste Café προσφέρει πολλές και ιδιαίτερες επιλογές σε μικρογεύματα, σνακ, αλλά και καφέ. 

Ο φιλόξενος χώρος του βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα CaelesteShop, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να συνδυάσουν αγορές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε παιχνίδια, είδη διακόσμησης, gadget και αναμνηστικά δώρα για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 9430552 [επιλογή 4] ή μέσω email στο: cafe@epsilondevelopment.gr