ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title=

Τι είναι το Utech Lab

Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για νέους, στοχευμένο στην σύγχρονη τεχνολογία

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, UTech Lab, είναι ανοιχτό για τους νεαρούς/ές φίλους και φίλες που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να προσφέρει ερεθίσματα και να εμπνεύσει τους νέους/ες να πειραματιστούν με τις σύγχρονες τεχνολογίες, να καλλιεργήσει την κριτική τους σκέψη, να ενθαρρύνει την ενεργή και ομαδική εργασία, να τους βοηθήσει να αποκτήσουν δεξιότητες στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και να γίνουν πιο δημιουργικοί.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό για τους νεαρούς/ές φίλους και φίλες που θέλουν να πειραματιστούν με τον εξοπλισμό ελεύθερα στον χώρο μας. Επίσης οι επισκέπτες/τριες μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα εργαστήρια στους τομείς του προγραμματισμού, της ηλεκτρονικής, της τρισδιάστατης εκτύπωσης και των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων. Η συμμετοχή σε όλα τα οργανωμένα εργαστήρια του UTech Lab είναι δωρεάν.

Είναι εξοπλισμένο με 3D printers, κιτ ηλεκτρονικής, arduino, κιτ ρομποτικής, υπολογιστές, iPad, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, studio ήχου και green screen.

Σας περιμένουμε στο UTech Lab!

utl