ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title= ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ title=

Οργάνωση συνεδρίων

Ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών στην υπηρεσία της διοργάνωσης Συνεδρίων

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, υποδέχεται το κοινό πλήρως ανακαινισμένο, έχοντας δημιουργήσει ένα συνεδριακό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, που υπηρετεί την επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση για περισσότερα από 60 χρόνια.

Το κύρος και η τεράστια εμπειρία στην φιλοξενία ελληνικών και διεθνών επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων σε συνδυασμό με τους εκσυγχρονισμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους καθιστούν το συνεδριακό κέντρο του Ιδρύματος Ευγενίδου σημείο αναφοράς και προσέλκυσης σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς επιστημονικής, τεχνικής και πολιτιστικής κοινότητας.

Με την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του το 2003 και τις αμέσως επόμενες το 2016 και το 2018 δημιουργήθηκαν νέοι συνεδριακοί χώροι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Οι συνεδριακοί χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, που προσεγγίζει με υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπιστία κάθε προσδοκία για ένα άριστα οργανωμένο συνέδριο, καθιστούν το Ίδρυμα Ευγενίδου την ιδανική επιλογή για την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν φιλοξενηθεί:
1.400 και πλέον ελληνικά και διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις.
470.000 σύνεδροι.

Οι συνεδριακοί χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου, είναι ενταγμένοι σε ένα κτήριο-ορόσημο, που σηματοδοτεί την περιοχή του Παλαιού Φάληρου, επί της Λεωφόρου Συγγρού, λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Επιπλέον οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, ενώ οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε το συνέδριο ή την εκδήλωσή σας στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρακαλούμε ενημερωθείτε ΕΔΩ για τον κανονισμό λειτουργίας και τους όρους χρήσης του Συνεδριακού Κέντρου.

σ