Κρατήσεις σχολικών και άλλων ομάδων πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο 210 9469 641 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-16:30.

Για την διευκόλυνσή σας παρακαλούμε να αναφέρετε την παράσταση ή την δραστηριότητα για την οποία ενδιαφέρεστε, τον ακριβή αριθμό ατόμων, το όνομα και το κινητό τηλέφωνο του υπευθύνου της ομάδας, καθώς και ένα email επικοινωνίας.

Οι ομάδες μπορούν να παρακολουθήσουν μία ή και περισσότερες δραστηριότητες την ίδια ημέρα ανάλογα με την διαθεσιμότητα και εφόσον έχει προηγηθεί σχετική κράτηση.

Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της επίσκεψης ή μεταβολής του αριθμού των μαθητών (μείωση/αύξηση άνω του 5%), σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.

Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου μισή ώρα πριν από την έναρξη της δραστηριότητας. Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης (δηλ. λιγότερο από 30 λεπτά πριν την έναρξη της δραστηριότητας) η κράτηση ακυρώνεται και ενδέχεται να μην είναι δυνατή η συμμετοχή της ομάδας στην προγραμματισμένη δραστηριότητα. Μετά την έναρξη της δραστηριότητας απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου μπορεί να τροποποιεί το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του, καθώς και το περιεχόμενο αυτών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Σε δραστηριότητες στις οποίες υπάρχει εισιτήριο οι επιστροφές εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές.

Σχολικές ομάδες
Σε δραστηριότητες στις οποίες υπάρχει εισιτήριο προσφέρεται δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε έναν συνοδό εκπαιδευτικό ανά 20 άτομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των σχολικών ομάδων στις δραστηριότητες είναι η κράτηση θέσεων και η συμπλήρωση και αποστολή εντύπου επιβεβαίωσης μέσω e-mail.

Οι δραστηριότητες του Ιδρύματος Ευγενίδου (Πλανητάριο, Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας, Βιβλιοθήκη, UTech Lab) από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:15 έως τις 16:00 απευθύνονται αποκλειστικά σε σχολικές ομάδες.

Άλλες ομάδες
Σε δραστηριότητες στις οποίες υπάρχει εισιτήριο προσφέρεται δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε έναν συνοδό ανά 20 άτομα για ομάδες Προσκόπων, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Σχολεία εξωτερικού και Προσκόπους εξωτερικού.