Την Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου εκδήλωση απονομής βραβείων στους/στις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Επαγγελματικών Λυκείων «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ».

Θέμα του διαγωνισμού ήταν «Νεοφυείς και καινοτόμες ιδέες στην πράσινη και βιώσιμη επιχειρηματικότητα», και διοργανωτής το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου, στο πλαίσιο της ευρύτερης και διαχρονικής συμβολής του στην τεχνική, επαγγελματική και ναυτική εκπαίδευση, συμμετείχε οικονομικά στην βράβευση των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν. 

Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού ήταν ο κ. Ιωάννης Γκόλιας, Καθηγητής ΕΜΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδόσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου, ο οποίος απένειμε το 2o βραβείο της θεματικής ενότητας «Έξυπνη και βιώσιμη πόλη» στο 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης «Νίκος Καββαδίας».

 Το Ίδρυμα Ευγενίδου συγχαίρει τόσο τους/τις μαθητές/τριες των ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό όσο και τους/τις εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

υδ