Τιμώντας τη γενέθλια γη του Εθνικού Ευεργέτη Ευγένιου Ευγενίδη και συνεχίζοντας την δεκαετή στήριξή του στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ορεστιάδας-«Ευγενίδειο», το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου πραγματοποίησε δωρεά ύψους 130.000 ευρώ για εργασίες ανακαίνισης στο σχολείο (θερμομόνωση, αντικατάσταση κουφωμάτων, ελαιοχρωματισμοί).

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Δρασιούδης, οι μαθητές και οι καθηγητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας-«Ευγενίδειο» θα αντικρύσουν φέτος ένα τελείως διαφορετικό σχολείο.

Σημειώνεται ότι συνολικά το Ίδρυμα Ευγενίδου έχει προσφέρει για τις ανάγκες του σχολείου, περισσότερα από 300.000 ευρώ τα τελευταία 7 χρόνια.

Εκ μέρους των παιδιών, των δασκάλων και της τοπικής κοινωνίας, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Δρασιούδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Ίδρυμα Ευγενίδου για τη μεγάλη δωρεά του σε καιρούς δύσκολους, η οποία θα βοηθήσει το 6ο Δημοτικό σχολείο Ορεστιάδας να γίνει πιο λειτουργικό για τους μαθητές του.

*Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το σχετικό video (απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας)

ιε