Κατασκεύασε και προγραμμάτισε το δικό σου έξυπνο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να μάθεις να κατασκευάζεις και να προγραμματίζεις το δικό σου ρομπότ και να το κινείς ελεύθερα στον χώρο. Γνώρισε και εξοικειώσου με τους τομείς της δημιουργίας και του προγραμματισμού εφαρμογών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, της αλγοριθμικής σκέψης και της Ρομποτικής. Απόκτησε τις απαραίτητες γνώσεις Προγραμματισμού, Μαθηματικών και Σχεδίασης. Ανάπτυξε δεξιότητες όπως ομαδική εργασία, συνεργατικότητα, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, κριτική σκέψη και δημιουργικότητα.

Χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους αισθητήρες, δημιούργησε μία εφαρμογή για το έξυπνο κινητό σου τηλέφωνο, ώστε να ελέγχεις τις κινήσεις του ρομποτικού σου οχήματος μέσα από την κλίση του κινητού σου. 

Μάθε πώς μπορείς να το προγραμματίσεις έτσι ώστε να αποφεύγει τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και ταυτόχρονα να τα παρακάμπτει, ώστε να αποφύγει τη σύγκρουση!

Πώς μπορεί να προγραμματιστεί, ώστε να αγνοεί τις εντολές που του δίνεις, προς «όφελός» του; 

Δήλωσε συμμετοχή στον νέο κύκλο εργαστηρίων του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, γνώρισε τα μυστικά της Ρομποτικής, κατασκεύασε και προγραμμάτισε από το μηδέν το δικό σου έξυπνο ρομπότ. 

Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εργαστηρίων θα πάρεις μαζί σου το ρομπότ που κατασκεύασες! 

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 210 9469641, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30 – 16:30, καθώς και η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής/υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στο logistics@eef.edu.gr.

κετ