Ταξίδεψε στον κόσμο των Μαθηματικών και γίνε το επίκεντρο της παρέας και των φίλων σου!

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, με την επιστημονική καθοδήγηση των εισηγητών του, οδηγεί ενήλικες και παιδιά σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών. Όλα αυτά που φαίνονται παράδοξα ή περίεργα, μπορούν εύκολα να εξηγηθούν με την μαθηματική λογική και να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν θεαματικά τρικ βασισμένα στην επιστήμη των Μαθηματικών.

- Πώς μπορείς να βρεις τα φύλλα της τράπουλας που θα επιλέξουν οι φίλοι σου;

- Μπορείς εύκολα και γρήγορα να προβλέψεις εκ των προτέρων το άθροισμα τυχαίων εξαψήφιων αριθμών που θα διαλέξει η παρέα σου;

- Πώς μπορείς να περάσεις ολόκληρο το σώμα σου μέσα από μία σελίδα τετραδίου;

Αν θες να ανακαλύψεις αυτά και άλλα πολλά τεχνάσματα που μοιάζουν μαγικά, κράτησε θέση στη νέα online παράσταση Mathemagic. Αλλά μην ξεχνάς, πίσω τους κρύβονται τα Μαθηματικά και η Γεωμετρία!

Και όλα αυτά μέσα στο σπίτι σου. Θα χρειαστείς μόνο τα εξής υλικά: 20 φύλλα Α4, 1 μολύβι, 1 κομπιουτεράκι, 1 ψαλίδι, 1 σελοτέιπ και 1 τράπουλα.

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 210 9469641, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30 – 16:30, καθώς και η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής/υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στο logistics@eef.edu.gr.

κετ