Φτιάξε και προγραμμάτισε το δικό σου σύστημα συναγερμού, που βασίζεται στο Arduino

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς λειτουργεί ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα συναγερμού; Έλα στην online παρέα μας και μάθε πώς μπορείς να κατασκευάσεις και εσύ το δικό σου σύστημα συναγερμού για το σπίτι σου. Μάθε να φτιάχνεις τα απαραίτητα ηλεκτρονικά κυκλώματα, να χρησιμοποιείς αισθητήρες και να προγραμματίζεις την κεντρική μονάδα ελέγχου του συναγερμού, η οποία βασίζεται στην ανοιχτή πλατφόρμα ανάπτυξης αυτοματισμών Arduino. Πρόσεξε όμως! Δεν είναι τόσο εύκολο. Θα χρειαστεί να γράψεις κώδικα σε μία ανώτερη γλώσσα προγραμματισμού, γνωστή ως C++. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό;

Κάνε τώρα κράτηση στον νέο κύκλο 4 online εργαστηρίων που διοργανώνει το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν απαιτείται η κατοχή της πλακέτας του Arduino ούτε των άλλων απαραίτητων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Η κατασκευή των κυκλωμάτων και ο προγραμματισμός του Arduino πραγματοποιούνται σε ειδικό online περιβάλλον εξομοίωσης. Απαραίτητος είναι μόνο ένας υπολογιστής με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Για κράτηση θέσης τηλεφώνησε στα τηλέφωνα 210 9469620, 210 9469683, 210 9469662 ή 210 9469663 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 - 16:30. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν!

Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης, θα σου στείλουμε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες για να μπεις απευθείας στο εργαστήριο. Τα εργαστήρια διεξάγονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams.

κετ