Οι περισσότεροι από τους χιλιάδες επισκέπτες που υποδέχεται κάθε χρόνο το Ίδρυμα Ευγενίδου, αποτελούν την κινητήρια δύναμη του CaelesteShop έτσι ώστε να εξελίσσεται σύμφωνα με τον ρου της εποχής και των αναγκών της.

Στο CaelesteShop θα δείτε το παιχνίδι... αλλιώς! Παιχνίδια ιδιαίτερα, παιχνίδια εκπαιδευτικά και επιστημονικά, τα οποία με αφορμή τη γνώση και εργαλείο το παιχνίδι, δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να εξελίξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα λειτουργήσουν βοηθητικά και ως ερεθίσματα στην μετέπειτα ανάπτυξή τους. 

Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο [210 9430552 - επιλογή 1], ένας εκπρόσωπος του CaelesteShop θα βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετήσει τυχόν τηλεφωνική παραγγελία ή για να παρέχει τηλεφωνικά οδηγίες επιλογής προϊόντος, αλλά και στοχευμένες συμβουλές στην αναζήτηση και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. 

Ηλεκτρονικά, με ένα κλικ στο ανανεωμένο www.caelesteshop.gr χιλιάδες δώρα, gadget και παιχνίδια, κατηγοριοποιημένα με κριτήρια που μπορεί να θέσει πολλαπλώς ο επισκέπτης, είναι στη διάθεσή του για τον πλέον εύκολο τρόπο ηλεκτρονικής αγοράς.

Γεμίζοντας το καλάθι με τα προϊόντα της επιλογής του, έχει τη δυνατότητα της εγγραφής στο newsletter, ώστε να επωφεληθεί άμεσα, με προσφορές και εκπτώσεις, αποκλειστικά για τους χρήστες και τα μέλη του www.caelesteshop.gr, ενώ την ίδια ώρα μπορεί να ενημερώνεται για τις νέες παραλαβές και τους συχνούς διαγωνισμούς του καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
Ωράριο λειτουργίας

Παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό και την εξάπλωσή του τόσο στη χώρα μας, όσο και σε όλο το κόσμο και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των πελατών, αλλά και των εργαζομένων μας, αποφασίσαμε να αναστείλουμε την λειτουργία του φυσικού καταστήματος, μέχρι νεωτέρας. Μπορείτε ωστόσο να εξυπηρετηθείτε μέσω του eshop μας εδώ, αλλά και μέσω τηλεφωνικής πώλησης, καλώντας στο 210 9430552, επιλογή 1.

Μέλημά μας είναι να παραμείνουμε όλοι μας, πελάτες και εργαζόμενοι, ασφαλείς και για αυτό λαμβάνουμε και θα λάβουμε όσα απαραίτητα μέτρα χρειαστούν, προκειμένου να ενισχύσουμε την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού.