Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία διαφορετική από τις άλλες!

Ένα γιορτινό πρωινό, τα γέλια και τα τραγούδια των ξωτικών ήταν τόσο δυνατά που άξαφνα ξύπνησαν τον γρουσούζη ξάδερφο του Άγιου Βασίλη, Doctor Νο-Christmas. Όντας αλλεργικός στις χαρωπές φωνές, ο Doctor Νο-Christmas εκνευρίστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να σκαρώσει μια ζαβολιά. Ως δημιουργός της πιο σύγχρονης μηχανής τυλίγματος δώρων, έκλεψε το μαγικό γρανάζι που μόνο αυτός ήξερε πώς δουλεύει.

Ο Άγιος Βασίλης το κατάλαβε και έσπευσε στους detectives για να ξεκινήσουν έρευνα ώστε να το βρουν. Ο Doctor No-Christmas, όμως, αποφάσισε να τους βοηθήσει λίγο…ή ίσως και όχι…και ανέθεσε στους agents να στείλουν κρυπτογραφημένους γρίφους. Αν οι detectives καταφέρουν και τους αποκρυπτογραφήσουν, ο Doctor Νo-Christmas θα επιστρέψει αυτό που πήρε. Θα τα καταφέρουν; Όπως και να ‘χει, ένα αστείο κόμικ θα μείνει στην ιστορία.

Λάβε και εσύ μέρος στην πιο επική αναμέτρηση των φετινών γιορτών! Τι θα είσαι; Detective ή Agent; Άσε τη μοίρα να αποφασίσει για εσένα. Δώσε προσοχή στους αλγορίθμους κρυπτογράφησης και προσπάθησε να δημιουργήσεις και να αποκρυπτογραφήσεις τους πιο δύσκολους γρίφους. Τέλος, με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, φτιάξε ένα κόμικ, δίνοντας το δικό σου τέλος στην ιστορία σου και παρουσίασε το αποτέλεσμα της δουλειάς σου στους υπόλοιπους. Είσαι έτοιμος;

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής/υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στο logistics@eef.edu.gr.

utl